Bruiloften

                                                                                                                                       

De mooiste dag van uw leven…..Uw bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden! U wilt niets aan het toeval over laten. En de muziek al helemaal niet! Muziek is één van de belangrijkste onderdelen van uw bruiloft om de juiste sfeer te creëren. Laat de muziek en de daarbij behorende lichtshow dan ook over aan G Productions.

G Productions  maakt van uw feest een onvergetelijke avond.  Onze ervaren alround mix dj’s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie en luxe lichtshow zorgen daarvoor.

De dj’s, gekleed zoals u wenst, draaien de allerbeste hits van nu en vroeger. Als geen ander voelen ze de juiste sfeer aan die een geslaagd feest moet hebben. Tevens weten zij naar aanleiding van vragenlijsten waarin u uw muziekvoorkeuren kenbaar kunt maken, en het persoonlijk contact wat vooraf gaat aan de grote dag, precies wat ze moeten draaien!

De live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Kortom, wij maken van uw bruiloft een echte knaller waar de gasten nog lang met veel plezier op terug zullen kijken!

Klik hier om een impressie te krijgen van een live artiest bij de dj.

Klik hier om een impressie te krijgen van de verschillende opstellingen die G Productions biedt.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Laatst gewijzigd: 11-3-2012 21:37